Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem tylko was poinformowac ze mozna dostac unbana za cheaty piszac ze juz to bylo tylko jednorazowe uzycie dzisiaj o 6 rano wyslalem taka wiadomosc i moje konto dostalo teraz bana tylko na 2 tyg pozdrawiam.

Opublikowano

Witam chciałem tylko was poinformowac ze mozna dostac unbana za cheaty piszac ze juz to bylo tylko jednorazowe uzycie dzisiaj o 6 rano wyslalem taka wiadomosc i moje konto dostalo teraz bana tylko na 2 tyg pozdrawiam.

troll ?

Opublikowano

Wydaje mi się że pisząc to, jeszcze gorzej się pogrążysz, nie wolno W OGÓLE używać programów trzecich, więc lepiej siedzieć cicho. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Jeśli akurat przed banem przeniosłeś konto na inny region ban cię ominął :D

Nie :) Jakoś przeniosłem moje konto przed banem na turków i jest ban :s

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Wy k***a wiecie jebane gowna z silvera k***a napiszcie i k***a odpisza wam ze musicie potwierdzic jakies gowno od trybunalu i dostajecie unbana i bana na 2 tyg spierdoliny jebane

Opublikowano

Zmniejszyć to możesz sobie c***a ;), nie ma zmniejszania bana zachęcam do przeczytania regulaminu gry League of Legends

wjub1h.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...